Nytt av Jojo Moyes

 
Jag skulle nog vilja säga att Jojo Moyes gjorde sin debut i Sverige med Livet efter dig med dunder och brak. När det begav sig tyckte jag mig höra och läsa lovord om boken överallt. Och nog måste jag erkänna att jag själv - under sommarens värmande solstrålar - hade fastnat rejält där jag satt på balkongen med näsan i boken. 
 
Därför är det med extra glädje som jag nu väntar på Jojo Moyes nya bok. För denna är ingen mindre än uppföljaren till Livet efter dig, och passande heter uppföljaren Arvet efter dig
 
Jag förbokade boken tidigare i somras, och som man säger: den som väntar på något gott. Men nog är det med blandade känslor som jag längtar och hoppas att det snart är vecka 40. Inte blir väntan lättare av att veta att jag har fler härliga böcker som kommer att komma i samma leverans. Med andra ord så väntar ett riktigt smaskigt bokpaket!
 
Jojo Moyes har sedan tidigare fyra stycken böcker utgivna på svenska, och den femte som har utgivningsdatum den 25 september kommer alltså att heta Arvet efter dig. 
 
 
 

RSS 2.0